Skocz do zawartości


Zdjęcie

blad wizualny forum

forum blad

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 SheeVa

SheeVa

    The emperor

  • Użytkownik
  • 812 postów
    • Online: 29d 2h 17m 30s
  • Nazwa z gry:SheeVa
  • Uniwersum:7
  • Gadu-Gadu:7785138
  • LokalizacjaPabianice / Łódź

Napisano 20 marzec 2013 - 17:42

http://s4.ifotos.pl/...png_npppenp.png

 

 

takie cos pojawia sie przy dlugich wypowiedziach. np moj poradnik flociarza lub przytoczony przez deusx'a reguamin w odwolaniu od bana.


  • 0

#2 M a t h a r - Warning^.-^

M a t h a r - Warning^.-^

    Waleczny templariusz

  • Użytkownik
  • 94 postów
    • Online: 9d 21h 1m 51s
  • Nazwa z gry:Mathar
  • Uniwersum:2

Napisano 20 marzec 2013 - 18:25

Błąd już zgłoszony wcześniej 


  • 0

[color=#800080;][font="'courier new', courier, monospace;"]Suma procentów z RW - 481.415.893.425 %[/color][/font]


#3 deusx

deusx

    Admin / programista

  • Administrator
  • 9370 postów
    • Online: 131d 1h 25m 22s
  • Nazwa z gry:deusx
  • Uniwersum:2-10

Napisano 20 marzec 2013 - 18:33

A mi błąd po polsku pisze:

 

"OSTRZEŻENIE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA: Potraktuj powyższy adres tak, jakby było to hasło. Nie udostępniaj go innym osobom."

 

 

 

Nie wiem co to jest i skąd to się bierze, na ogam v2 się to wyświetla, nie ma aktualizacji do tej wersji forum, niemniej postaram się coś podziałać, można ignorować w 100% ten komunikat.

 

 

 

edit: to prawdopodobnie coś od facebooka


  • 0

Dołączona grafika


#4 SheeVa

SheeVa

    The emperor

  • Użytkownik
  • 812 postów
    • Online: 29d 2h 17m 30s
  • Nazwa z gry:SheeVa
  • Uniwersum:7
  • Gadu-Gadu:7785138
  • LokalizacjaPabianice / Łódź

Napisano 20 marzec 2013 - 18:48

aha, no to nie wiem, ja mam po jakiemus to napisalem :D


  • 0

#5 kOtello

kOtello

    Stary mędrzec

  • Użytkownik
  • 727 postów
    • Online: 34d 5h 45m 55s
  • Nazwa z gry:kOtello
  • Uniwersum:UNI 3

Napisano 03 kwiecień 2013 - 14:37

Nie będę powielał tematów związanych w błędami na forum dlatego zgłaszam tutaj.

 

Drogi adminie, czy forum powinno działać już poprawnie czy w dalszym ciągu są prowadzone prace?

Po zalogowaniu na stronie głównej zostaje wyświetlony komunikat;

 

Error: Could not load template 'ps34_tops' from group 'boards'
Error: Could not load template 'sos33_timespent_sidebar' from group 'boards'

  • 0

Dołączona grafika


#6 Neriel

Neriel

    Potomek zbawionego

  • ex. team
  • 3251 postów
    • Online: 235d 13h 4m 44s
  • Nazwa z gry:Neriel
  • Uniwersum:3
  • Gadu-Gadu:1463534
  • LokalizacjaŚwiebodzin

Napisano 03 kwiecień 2013 - 16:01

U mnie to samo jest i niby nic się z tym nie da zrobić.. Do tego SB się nie wyświetla.


  • 0

#7 deusx

deusx

    Admin / programista

  • Administrator
  • 9370 postów
    • Online: 131d 1h 25m 22s
  • Nazwa z gry:deusx
  • Uniwersum:2-10

Napisano 03 kwiecień 2013 - 17:06

Uaktualniony został jeden styl, dwa uległy uszkodzeniu i zostały wyłączone. W wolnym czasie zainstaluję je od nowa (o ile jeszcze są dostępne), ew. zostaną zastąpione przez inne.


  • 0

Dołączona grafika






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: forum, blad

Użytkownicy przeglądający to forum: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych